Helsingin Jalkapalloklubi hävisi torstaina PAOK:n vieraana 2-4 Konferenssiliigan lohkovaiheen päätösottelussaan.

Klubi siirtyi johtoon reilun viiden minuutin jälkeen. Lucas Lingman pelasi murtavan syötön Hassane Bandélle, joka tarjoili pallon rangaistusalueelle Bojan Radulovićille. Serbialaiskärki otti pallon näyttävästi haltuun ja sijoitti toisella kosketuksellaan kuulan takakulmaan.

PAOK sai pallon kertaalleen tolppaan ennen kuin se tuli tasoihin 37. minuutilla. Soualiho Meïté tarjoili pallon takaviistoon Magomed Ozdoeville, joka täräytti voimakkaan kudin sisään.

Toista jaksoa oli takana pari minuuttia, kun PAOK osui jälleen. HJK ei saanut palloa purettua rangaistusalueeltaan ja Giannis Konstantelias pääsi rokottamaan.

Hetkeä myöhemmin kotijoukkue kasvatti johtoaan, kun pallo kimposi kulmapotkun jälkitilanteessa HJK:n Joona Toivion kautta maaliin.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä viitisen minuuttia, kun PAOK iski illan viimeisensä. Kotijoukkue toimitti hienolla sommitelmalla pallon Thomas Murgille, joka viimeisteli varmasti.

HJK iski vielä lisäajalla kavennuksen rangaistuspotkusta. Perparim Hetemaj’ta rikottiin päätyrajan tuntumassa, ja konkari pääsi itse vetämään uransa viimeisessä ottelussa pilkun sisään.

Klubin saldoksi jäi lohkovaiheessa kaksi tasapeliä, neljä tappiota ja lohkon viimeinen sija.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
90+2’ MAAAAALI!! ⚽️

Ja se on Perpan käsialaa! 💙🤍 legenda hankkii Klubille rankkarin ja käy itse upottamassa pallon tolpan kautta maaliin. 🫶🏼