Jadon Sancho siirtyi hiljattain Manchester Unitedista lainalle Borussia Dortmundiin.

Lainasopimus kattaa kevätkauden, eikä siinä ole osto-optiota.

Sancho on ehtinyt pelata paluunsa jälkeen kaksi ottelua Dortmundin paidassa. Ensimmäisessä ottelussa Sancho syötti joukkueensa maalin ja viime viikonloppuna hän hankki rangaistuspotkun Dortmundille.

Sanchon syyskausi meni pahemman kerran penkin alle, sillä hän ajautui riitoihin Erik ten Hagin kanssa. Luotsi siirsi Sanchon sivuun edustusjoukkueen toiminnasta elo-syyskuun vaihteessa.

Dortmundin päävalmentaja Edin Terzić kertoi olevansa iloinen siitä, miten hyvässä kunnossa Sancho saapui seuraan siitä huolimatta, ettei hän saanut käytännössä ollenkaan peliaikaa syyskaudella.

– Pitää paikkansa, että Jadon saapui joukkueen mukaan hyvässä kunnossa. Tiedämme, miten viimeiset kuukaudet menivät hänen osaltaan ja onneksi hän ei loukkaantunut ensimmäisessä ottelussaan. Olemme onnellisia siitä, miten Sancho on harjoitellut ja hän on todella onnellinen päästessään takaisin pelikentille. Hän on harjoitellut hyvin tällä viikolla. Teimme Sancholle tiistaina testejä ja niiden tulokset olivat uskomattomia, Terzic vakuutti viikonloppuna.

Dortmund on parhaillaan viidentenä Bundesliigassa. Se kohtaa sunnuntaina Bochumin.

LUE MYÖS