Entinen Manchester Cityn pelaaja Aymeric Laporte paljastaa olevansa tyytymätön Saudi-Arabiassa. Muutos siirtyä pelaamaan Euroopan ulkopuolelle on ollut Espanjan maajoukkuepuolustajalle kova paikka.

Laporte, 29, siirtyi Saudeihin Citystä Al Nassrin riveihin viime kesän siirtoikkunassa. Toppari ei ole toistaiseksi sopeutunut uuteen ympäristöön parhaimmalla tavalla.

– Se on Eurooppaan verrattuna suuri muutos. Loppujen lopuksi kyse on sopeutumisesta. He eivät ole tehneet sitä meille helpoksi, Laporte kommentoi AS:lle.

– Monet pelaajat eivät ole tyytyväisiä. He tekevät kuitenkin töitä päivittäin sen eteen. Me neuvottelemme siitä päivittäin heidän kanssaan. Tämä on heillekin uutta, että heillä on pelaajia, jotka ovat pelanneet pitkän uran Euroopassa. He eivät ole tottuneet ehkä tähän ja heidän on sopeuduttava.

– Seurat pitävät meistä huolta, mutta minun makuuni eivät tarpeeksi. Euroopassa maksetaan hyvää palkkaa ja he pitävät huolta sinusta.

Laporte ei suunnittele pettymyksestään huolimatta ainakaan vielä lähtöä Saudi-Arabiasta.

– Lähdenkö? En. En ole ajatellut asiaa vielä. Olen kuitenkin ollut lyhyen otannan myötä pettynyt. Sitä hetkeä ei ole vielä tullut, mutta tulevaisuudessa voi tullakin, jos tämä dynamiikka jatkuu.

LUE MYÖS!