AS Roma antoi potkut José Mourinholle aiemmin tällä viikolla.

AS Roma on parhaillaan vasta yhdeksäntenä Serie A:ssa. Lisäksi AS Roma putosi viime viikolla Coppa Italiasta.

Joukkueen peliesitykset ovat jättäneet paljon toivomisen varaa läpi kauden, ja seurajohto päätti lopulta antaa Mourinholle potkut.

Mourinhon agentti Jorge Mendes puhui asiakkaansa saavutuksista La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– Jalkapallokannattajat ovat aina oikeassa, ja he rakastavat Mourinhoa. En puhu ainoastaan AS Roman kannattajista, vaan kaikkien niiden seurojen kannattajista, joissa Mourinho työskenteli. Mourinho on mestari. Loppujen lopuksi hän oli sellaisessa tilanteessa, missä ei halunnut olla. Mourinho on edelleen 26 pokaalia voittanut valmentaja, ja hän voittaa niitä tulevaisuudessa enemmän. En epäile sitä hetkeäkään. Jalkapallo on tuloksiin painottuvaa bisnestä.

Mendesin muistutti, että Mourinholla olisi ollut aikaa nostaa AS Roma Mestarien liigaan oikeuttavalle neljännelle sijalle.

– Kyllä, AS Roma oli yhdeksäs, mutta monta pistettä oli matkaa neljännelle sijalle? Viisi pistettä, ja kautta on 18 kierrosta jäljellä.

– Mourinholla on hyvä omatunto ajastaan Roomassa. Hän tietää tehneensä kovasti töitä, vaikka AS Romalla on heikompi joukkue kuin Interillä ja Juventuksella. Mourinho halusi jatkaa AS Romassa ja oli vakuuttunut onnistuvansa kääntämään kurssin, vaikka tilanne ei ollutkaan helppo.

LUE MYÖS