Jadon Sancho palasi lauantai-iltana pitkästä aikaa pelikentille.

Aiemmin tällä viikolla Manchester Unitedista Borussia Dortmundiin lainalle siirtynyt Sancho pääsi kentälle 55. minuutilla, kun Dortmund kaatoi Darmstadtin vieraskentällä 3-0.

Sancho syötti Dortmundin toisen maalin. Sancho sai pallon boksiin ja pelasi sen välittömästi maalin edustalle. Marco Reus siirsi pallon varmasti maaliin.

Sancho oli pelannut edellisen ottelunsa elokuussa.

Sancho pelasi alkukaudella kolmessa Manchester Unitedin ottelussa, mutta joukkueen päävalmentaja Erik ten Hag hyllytti pelaajan elo-syyskuun vaihteessa. Ten Hag jätti Sanchon ulos Arsenal-ottelun kokoonpanosta ja ilmoitti syyksi sen, ettei laitahyökkääjä harjoitellut riittävän hyvin otteluviikolla. Sancho julkaisi sen jälkeen sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jossa hän ilmoitti ten Hagin valehtelevan.

Sanchoa ei sen koommin nähty Manchester Unitedin harjoituksissa. Sancho passitettiin harjoittelemaan seuran reservijoukkueen kanssa.

Dortmund on parhaillaan viidentenä Bundesliigassa. Sarjaa johtava Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen on karannut 15 pisteen päähän Dortmundista.

Borussia Dortmund

@BVB
My fam and yours.