Marcus Forss palasi pelikentille lauantaina.

Middlesbrough voitti Millwallin vieraskentällä 3-1.

Lokakuusta lähtien reisivamman vuoksi sivussa ollut Forss pääsi kentälle 88. minuutilla. Forss iski Middlesbrough’n kolmannen maalin lisäajalla. Forss sai pallon boksin rajalla ja laukoi sen varmasti alakulmaan.

Middlesbrough nousi voiton myötä huipputasaisessa Mestaruussarjassa yhdeksänneksi.

Forss, 24, pelaa peliminuutteihin nähden tehokasta kautta. Hyökkääjä on pelannut toistaiseksi tällä kaudella noin 350 minuuttia Mestaruussarjassa tehden kolmen maalia. Forss on lisäksi antanut kaksi maalisyöttöä.

Forss ja Middlesbrough kohtaa ensi viikon tiistaina Chelsean Liigacupin välierien jälkimmäisessä osassa Stamford Bridgellä. Middlesbrough voitti avausosan 1-0. Otteluparin voittaja kohtaa finaalissa joko Liverpoolin tai Fulhamin.