AS Roma pelasi aiemmin tällä viikolla harjoitusottelun Saudi-Arabiassa kohdattuaan Al-Shababin. 

AS Roma voitti ottelun 2-1. Romelu Lukaku iski voittomaalin viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Kuluvan kauden Chelseasta AS Romassa lainalla pelaava Lukaku, 30, kehui Saudi-Arabian pääsarjaa paikallismedialle. Lukakun mielestä Saudi-Arabian pääsarja nousee tuota pikaa maailman parhaiden joukkoon.

– Näen, että seuraavan kahden vuoden aikana Saudi-Arabian pääsarja nousee maailman parhaiden liigojen joukkoon, ellei jopa parhaaksi. Saudiarabialaiset seurat tekevät paljon töitä hankkiakseen huippupelaajia. Se sarja kehittyy todella paljon, ja voi nousta maailman parhaaksi, Lukaku totesi saudiarabialaismedialle.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Lukaku sai joulukuussa hyvin rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta.

Lukakulle tarjotaan noin 30 miljoonan euron vuosipalkkaa. Belgialaiskärki ei ole vielä päättänyt, näyttääkö hän tarjoukselle vihreää valoa. Saudi-Arabian jalkapalloliitto haluaa Lukakun sarjaansa kesällä.

Chelsea on asettanut Lukakulle noin 40 miljoonan euron hintalapun. Lukaku on viimeistellyt tällä kaudella 15 maalia AS Roman paidassa.

LUE MYÖS