Beppe Marotta oli hankkimassa Cristiano Ronaldon Real Madridista Juventukseen kesällä 2018.

Juventus maksoi Ronaldosta noin 117 miljoonaa euroa. 

Ronaldo pelasi Juventuksessa kolme kautta. 134 otteluun syntyi 101 maalia. 

Ronaldo voitti Juventuksen kanssa kahdesti Serie A:n mestaruuden, mutta ei onnistunut päätehtävässään. Nimittäin Mestarien liigan voitossa. Juventus hankki Ronaldon menestyäkseen Mestarien liigassa, mutta se ei lopulta tuottanut tulosta. Ronaldon kanssa Juventus eteni kertaalleen Mestarien liigan puolivälieriin ja kahdesti matka päättyi neljännesvälieriin.

Marotta kertoi TuttoMercatoWebin haastattelussa, ettei pidä Ronaldon aikaa Juventuksessa onnistuneena.

– Ronaldon siirto Juventukseen ei tuottanut odotettuja tuloksia. Sanotaan niin, että se, mitä hän toi joukkueelle ei vastannut suuria odotuksiamme, Marotta totesi.

Marotta työskentelee nykyään Juventuksen suurimman kilpakumppanin Internazionalen toimitusjohtajana.

– Nyt Interin kannattajat pitävät minusta, mutta tullessani Juventuksesta… Kun saavuin ensimmäisen kerran Interiin, minut koettiin kuin tunkeilijana tai vielä pahempana, koska siirryin Juventuksesta. Kaikki riippuu lopulta tuloksista. Oman työni ja myös tuurin vuoksi olemme saaneet tuloksia. Siksi uskon, että nyt suuri osa seuran kannattajista pitää minusta.

LUE MYÖS