Albion Ademi on siirtymässä Kiinan pääsarjaan.

Expressenin saamien tietojen mukaan Ademi siirtyy IFK Värnamosta Tianjin Jinmen Tigerin paitaan. Kiinalaisseura maksaa Ademista noin puoli miljoonaa euroa IFK Värnamolle. Ademi matkustaa tuota pikaa Kiinaan lääkärintarkastusta varten.

Ademi, 24, on TPS:n kasvatti. Laitahyökkääjä on edustanut Veikkausliigassa FC Interiä, FC Lahtea, PS Kemiä ja IFK Mariehamnia.

Ademi pelasi todellisen nappikauden vuonna 2020, kun hän viimeisteli 14 maalia Veikkausliigassa. Kauden jälkeen Djurgården hankki Ademin IFK Mariehamnista, mutta laitahyökkääjä jäi pieneen rooliin Ruotsin suurseurassa. Ademi kuului viime kaudella IFK Värnamon ehdottomiin avainpelaajiin.

Kiinan pääsarjakausi käynnistyy maaliskuun alussa. Tianjin Jinmen Tiger sijoittui viime kaudella sarjassa kahdeksanneksi.

Anel Avdić

@AnelAvdic
🚨 Det blir ingen flytt till Sydkorea för Albion Ademi som i stället är detaljer från Tianjin Jinmen Tiger FC. Ademi flyger inom kort till Kina för medicinska tester. IFK Värnamo får omkring 5.5 miljoner kronor för mittfältaren. 🇨🇳🤝expressen.se/sport/fotboll/…
expressen.se

Väljer bort Sydkorea – för en flytt till Kina

Det blir ingen flytt till Gwangju FC för Albion Ademi. I stället är yttern bara detaljer från en övergång till Tianjin Jinmen Tiger FC i Kina och han väntas inom kort flyga till Kina för att slutföra...

LUE MYÖS