Chelsea hankki Enzo Fernándezin Benficasta vuosi sitten noin 120 miljoonalla eurolla.

Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden voittanut Fernández nousi välittömästi Chelsean ehdottomien luottopelaajien joukkoon. 

Fernández ei kuitenkaan siirtynyt menestyvään joukkueeseen, sillä edelliset puolitoista vuotta ovat olleet Chelsealle jatkuvaa alamäkeä. Chelsea päätyi viime kaudella 12. sijalle Valioliigassa. Chelsea on parhaillaan 11. sijalla Valioliigassa, ja jäänee jälleen ulos Mestarien liigasta.

Englantilaismediassa puhuttiin aiemmin tällä viikolla siitä, että Fernández olisi jo kyllästynyt Chelsean vaikeuksiin ja haikailee muihin maisemiin.

AS haastatteli Fernándezin agenttina työskentelevää Uriel Péreziä, joka kumosi huhut. Pérezin mukaan Fernández haluaa jäädä Chelseaan.

– Enzo ei suunnittele poistuvansa Chelseasta. Chelsean seurajohto oli hyvin selväsanainen projektin suhteen. Projektin alku on vaikea, sillä seura hankki paljon uusia nuoria pelaajia, mutta sitten, kun palaset loksahtavat yhteen, Chelsea pääsee eteenpäin. Enzo haluaa jäädä Chelseaan ja menestyä tässä seurassa.

– Emme ole edes tavanneet mitään toista seuraa, emmekä suunnittele tekevämme niin. Tiedämme, mitä pelaaja haluaa. Tietenkin hän haluaisi Chelsean olevan erilaisessa tilanteessa, mutta sellaiseen päästään vain työnteon kautta.

LUE MYÖS