Kuopion Palloseuran toppari Tony Miettinen siirtyy Norjan pääsarjassa pelaavan Odds BK:n riveihin.

KuPS kertoo saavansa puolustajasta ”merkittävän” siirtokorvauksen.

Suomea nuorten maajoukkueissa edustanut Miettinen, 21, on esiintynyt KuPS:n edustusjoukkueessa kaikkiaan 13 kertaa. Hän pelasi ulkomailla jo vuosina 2019-2021 tanskalaisessa Nordsjællandissa, kunnes palasi Kuopioon.

– Hieno siirto Tonylle ja seuralle. Tony kehittyi viime kaudella isoin harppauksin, ja tärkeää siirrossa oli myös Tonyn iso rooli Pikkuhuuhkajissa. Olimme alun perin suunnitelleet hänelle johtavaa roolia ensi kauden joukkueessa, mutta joskus jalkapallossa asiat tapahtuvat nopeasti. Meille tämä tarkoittaa sitä, että etsimme joukkueeseen topparia, kommentoi KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Viime kaudella KuPS tuli Veikkausliigassa kolmatta kertaa peräkkäin toiseksi.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
Kiitos Tony 💛🖤

⭐️ Kuopion Palloseuran toppari Tony Miettinen siirtyy Norjan pääsarjassa pelaavan Odds BK:n riveihin. KuPS saa Miettisen siirrosta merkittävän siirtosumman

📰 kups.fi/tony-miettinen…

#banzai #KuPS #Veikkausliiga

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!