Sevilla on vaatinut La Ligalta toimia sen jälkeen, kun eräs katsoja koski sopimattomasti joukkueen laitahyökkääjään Lucas Ocamposiin kesken ottelun.

Välikohtaus sattui maanantaina, kun Ocampos, 29, ja Sevilla pelasivat Espanjan pääsarjassa Rayo Vallecanon vieraana.

Argentiinalaislaituri oli heittämässä sivurajaheittoa, kun eräs katsoja tökkäsi häntä sormella takaapäin. Ocampos kääntyi sanomaan jotain katsojalle ja kutsui sitten erotuomarin paikalle.

Peli keskeytettiin hetkeksi, ja osa kotikannattajista naureskeli, kun Rayon pelaajat pyysivät yleisöä rauhoittumaan.

Ocamposin mielestä tilanteessa ei ollut mitään hauskaa.

– Voitte nähdä kuvista, mitä tapahtui. Toivottavasti La Liga suhtautuu siihen yhtä vakavasti kuin rasismiin ja näihin asioihin. En usko, että kaikki Rayon kannattajat ovat tuollaisia, koska he ovat aina kohdelleet meitä kunnioittavasti, mutta aina on yksi hölmö, kommentoi Ocampos DAZN:lle.

– Me tiedämme, mitä tapahtuisi, jos näin kävisi naisten jalkapallo-ottelussa. Pysyin rauhallisena, koska minulla on kaksi tytärtä, ja toivon, ettei tällaista tapahdu heille tulevaisuudessa.

– Toivon, että tarvittavat toimet toteutetaan ja että tällainen hölmöily ei tahraa fanijoukkoa, joka muuten käyttäytyi erittäin hyvin.

Myös Sevilla tuomitsi omassa lausunnossaan katsojan käytöksen. Rayo Vallecano kertoi, että se yrittää selvittää katsojan henkilöllisyyden kurinpitotoimien aloittamiseksi.

Football Tweet ⚽

@Football__Tweet
🗣️ Lucas Ocampos after being violated by a Rayo fan: “I hope La Liga takes it seriously like it does racism.

If it had happened in the women’s game, we know what would happen.” 👇🍑

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!