Leccen päävalmentaja Roberto D’Aversa on pyytänyt anteeksi käytöstään sunnuntain sarjaottelussa Hellas Veronaa vastaan.

Ottelu päättyi vierasjoukkue Veronan 1-0-voittoon, ja tunteet kävivät kuumana vielä loppuvihellyksen jälkeen.

Veronan hyökkääjä Thomas Henry sanaili kentällä kiivaasti Leccen Marin Pongračićin kanssa, kun D’Aversa ilmestyi tilanteeseen. D’Aversa ei kuitenkaan päätynyt hieromaan sovintoa riitapukarien välillä, vaan puski Henrya naamaan.

Sekä D’Aversalle että Henrylle näytettiin punaista korttia. Lecce-valmentaja myönsi, että hänen käytöksensä oli ”anteeksiantamatonta”

– Menin kentälle estääkseni pelaajiani ottamasta pelikieltoa, koska Verona provosoi meitä paljon ottelun loppuhetkillä ja loppuvihellyksen jälkeen, kommentoi D’Aversa Skylle.

– Se (pusku) ei ollut kiva teko, tiedän sen. Se on anteeksiantamatonta ja minun on pitänyt selittää tekoni Veronalle. En mennyt kentälle tekemään sitä.

– Sanon vain, että se, mitä tapahtui, oli seurausta jatkuvasta provosoinnista pelin loppua kohti. Puhuin jo Veronan johtajien kanssa. Pyydän anteeksi elettäni. Valmentajana ja kolmen lapsen isänä se on kaikki mitä voin tehdä.

Lecce tuomitsi omassa tiedotteessaan D’Aversan toiminnan, eivätkä seuraamukset jää välttämättä siihen. Italialaismedian mukaan valmentajaa odottanee pitkä toimitsijakielto ja mahdollisesti potkut.

Hellas Verona nousi sunnuntain myötä Italian Serie A:ssa 13:ksi. Lecce on sen takana 15. sijalla, pisteen päässä putoamisviivasta.

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
Don’t see that everyday 😳

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!