Wales teki selvää jälkeä Huuhkajista torstai-iltana. 

Wales voitti Suomen EM-jatkokarsintojen yksiosaisessa välieräottelussa 4-1, ja eteni ensi viikolla pelattavaan jatkokarsintafinaaliin. Cardiffissa pelattavassa finaalissa vastaan asettuu Puola.

Walesin päävalmentaja Robert Page on hyvin tyytyväinen varsinkin siihen, miten hänen joukkueensa onnistui maalinteossa niin ensimmäisen kuin toisenkin jakson alkuhetkillä.

– Saimme parhaan mahdollisen alun otteluun. Meidän piti muuttaa muutama asia tauolla ja pelasimme paremmin toisella jaksolla. Olimme pettyneitä takaiskumaaliin. Se teki ottelusta epämukavan hetkeksi aikaa, mutta toisenkin jakson alku oli fantastinen, Page totesi S4C:lle.

– Suurinta päänvaivaa minulle aiheutti hyökkäyspään pelaajien valinnat avaukseen. Tiesin, että meidän nopeus aiheuttaisi ongelmia Suomelle. Dan Jamesin kaltainen pelaaja tuli penkiltä sisään. Hän pelaa todella hyvin seurajoukkueessaan. Kun sinulla on pelaajia, jotka onnistuvat seurassaan, voivat he ratkaista ottelun meille.

Page muistuttaa, ettei Wales ole vielä EM-kisoissa. Ensi viikolla odottaa suuri ottelu.

– Olisimme voineet tehdä viisi tai kuusi maalia, mutta haluan tuoda esiin sen, että olemme edenneet vasta tauolle. Meidän on tehtävä valtavasti töitä tiistaina, emmekä malta odottaa sitä ottelua.

LUE MYÖS