Real Madridin joukkue oli lauantaina raivoissaan pelattuaan Espanjan La Ligassa 2-2-tasapelin Valencian vieraana.

Peli päättyi erikoisella tavalla, kun erotuomari Jesús Gil Manzano puhalsi ottelun poikki samalla, kun Real Madridin keskitys lähti rangaistusalueelle. Jude Bellingham puski keskityksestä pallon maaliin, mutta osumaa ei hyväksytty, koska tuomari oli jo päättänyt ottelun.

Maali olisi ratkaissut voiton Real Madridille, mutta koska peli oli jo päättynyt, tasapeli jäi voimaan.

Los Blancos protestoi ratkaisua voimakkaasti ja Manzano nosti Bellinghamille suoraan punaisen kortin.

Tuomarin raportin mukaan Bellingham oli sanonut hänelle englanniksi ”It’s a fucking goal”, eli ”Se on vittu maali”.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli lehdistötilaisuudessa hämillään pelin päätöksestä ja Bellinghamin ulosajosta.

– Mitä voisin sanoa? Ei ole paljon sanottavaa… Jotain ennennäkemätöntä on tapahtunut. Mielestäni pelin olisi pitänyt loppua, kun Valencia sai pallon haltuunsa [ennen Bellinghamin maalia], kommentoi Ancelotti Goalin mukaan.

– Bellinghamin punainen kortti häiritsi meitä, koska hän ei loukannut [erotuomaria]. Bellingham sanoi hänelle ”se on vittu maali”, hän ei loukannut häntä. Katsotaan, mitä tuomari kirjoittaa siitä.

– Pelaajat ovat vihaisia. Meidän kaikkien on rauhoituttava.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Gil Manzano detalla en el acta el motivo de la expulsión de Bellingham. No hay insulto así que la causa parece ser que corrió hacia él gritando y con actitud agresiva. No ha sido la mejor noche del colegiado extremeño, esa es la verdad.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!