Bayern München eteni Mestarien liigan välieriin, kun se päihitti Arsenalin kotikentällään puolivälierien ratkaisevassa osaottelussa 1–0-lukemin. Viime viikon avausosa päättyi Lontoossa 2–2-tasapeliin.

Ensimmäinen puoliaika oli maaliton. Kumpikaan joukkue ei onnistunut luomaan tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja, ja vaarallisimmat laukauksetkin lähtivät kaukaa rangaistusalueen ulkopuolelta.

Tunnin pelin jälkeen Bayern, joka aloitti toisen jakson vahvemmin, rikkoi kuitenkin kuparisen.

Raphaël Guerrero keskitti pallon vasemmalta boksiin, jonne takaviistosta syöksynyt Joshua Kimmich pääsi puskemaan pelivälineen voimalla David Rayan selän taakse.

Kyseessä oli historiallinen maali, sillä se oli peräti puolivälierävaiheen 31. osuma tämän kauden Mestarien liigassa. Mestarien liigassa ei olla koskaan aiemmin nähty yhtä montaa maalia tässä vaiheessa kilpailua.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
31 - Joshua Kimmich's goal was the 31st scored in this season's UEFA Champions League quarter-finals, now the most goals scored at this stage in any season in the competition. Gluttony.

Arsenal ei onnistunut saamaan pelistä otetta avausosuman jälkeen. Bayern marssi vakuuttavasti 1–0-voittoon, edeten välieriin Borussia Dortmundin, Paris Saint-Germainin ja joko Manchester Cityn tai Real Madridin seuraksi.