Barcelona voitti naisten Mestarien liigan toista kautta putkeen, kun se kaatoi Lyonin lauantain finaalissa 2-0.

Ottelun ensimmäisestä osumasta vastasi tunnin kohdalla Aitana Bonmatí, joka valittiin viime vuonna maailman parhaaksi pelaajaksi. Bonmatí sai pallon Mariona Caldenteylta, eteni röyhkeästi vetopaikalle ja laukoi puolustajan kautta pelivälineen verkkoon.

Pelattiin jo lisäajan viimeisiä hetkiä, kun Barcelona tälläsi loppulukemat taululle. Claudia Pina tarjoili pallon takaviistoon Alexia Putellasille, joka latasi tarkan kudin etuylänurkkaan.

Voiton myötä Barcelona on päässyt nostamaan tällä kaudella jo neljää pokaalia. Se voitti kaikki kolme kotimaansa kilpailua suvereenisti. Kauden toistaiseksi ainoan tappionsa Barcelona kärsi Mestarien liigan ensimmäisessä välierässä Chelseaa vastaan lukemin 0-1.

Lauantain finaalivoiton myötä Barcelonan saldo tämän kauden kilpailuissa on 43 voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio, 203 tehtyä maalia ja 18 päästettyä. Espanjan pääsarjassa sillä on vielä kaksi peliä jäljellä.

Lyon tavoitteli lauantain ottelussa jo yhdeksättä pokaaliaan Mestarien liigassa. Se on menestynein seura koko kilpailun historiassa. Barcelonalla mestaruuksia on nyt kolme.

FC Barcelona Femení

@FCBfemeni
𝐂𝐀𝐌𝐏𝐈𝐎𝐍𝐄𝐒 𝐃'𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐀 🏆✨

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!