Bayern München on etsinyt jonkun aikaa uutta päävalmentajaa. 

Thomas Tuchel jättää Bayernin kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet ilmoittivat yhteisestä päätöksestään jo talvella.

Saksalaismedian mukaan Bayern on päässyt Ralf Rangnickin kanssa yhteisymmärrykseen kolmivuotisesta sopimuksesta. Rangnickin on määrä siirtyä kesällä Bayernin päävalmentajaksi.

AS haastatteli Joshua Kimmichiä. Bayernin luottopelaajiin lukeutuva Kimmich otti kantaa Rangnickin mahdolliseen Bayern-pestiin. Kimmich tuntee Rangnickin vuosien takaa.

– En tunne häntä valmentajana. Rangnick työskenteli RB Leipzigin urheilutoimenjohtajana, kun pelasin siellä. Hän oli todella vaikutusvaltainen RB Leipzigissä. Rangnick on ollut todella tärkeä henkilö urallani. Oli upeaa, että hän ja päävalmentaja Alex Zorniger halusivat minut. He toivat minut Stuttgartin alle 19-vuotiaiden joukkueesta RB Leipzigin edustukseen. 

– Rangnick valmensi hyvin menestyksekkäästi niin Hoffenheimiä kuin RB Leipzigiäkin. Nyt Itävallan maajoukkue pelaa todella hyvin hänen alaisuudessaan. He voittivat meidät marraskuussa. Luonnollisesti Rangnickin on oltava todella hyvä valmentaja.

Kimmichin tulevaisuudesta Bayernissa on puhuttu jo pitkään. Kimmichin on kerrottu haluavan vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen. AS tiedusteli, miten tärkeää Kimmichille on tietää, kuka valmentaa ensi kaudella Bayernia.

– Tuo on kannaltani todella mielenkiintoista, mutta samalla se ei ole kaikista tärkein asia. Tiedän, että teet sopimuksen seuran, etkä valmentajan kanssa. Seura on minulle kaikista tärkein, ei ainoastaan valmentaja. Tietenkin minulle on tärkeää tietää, mitä uusi valmentaja ajattelee minusta ja joukkueesta. Muut henkilöt seurassa vastaavat siitä, kuka on uusi päävalmentaja.

LUE MYÖS