Burnleyn Vincent Kompany on Bayern Münchenin uusi ykkösehdokas joukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi, kertoo Saksan Sky.

Bayern etsii korvaajaa Thomas Tuchelille, jonka lähdöstä tiedotettiin helmikuussa. Saksan jättiseura jäi tällä kaudella poikkeuksellisesti ilman pokaaleja ja päätti jo hyvissä ajoin, että se vaihtaa valmentajaa ensi kaudeksi.

Viime kuukausina Bayern on tavoitellut tehtävään useaa eri nimeä, mutta se on kerta toisensa jälkeen saanut heiltä kieltävän vastauksen. Bayern keskusteli lyhyesti myös Tuchelin kanssa mahdollisesta jäämisestä seuraan, mutta sekään ei tuottanut tulosta.

Belgialainen topparilegenda Kompany, 38, nosti Burnleyn täksi kaudeksi Valioliigaan, mutta joukkue tippui Englannin pääsarjasta suoraan takaisin alas.

Burnleyn ja Kompanyn sopimus on voimassa kesään 2028 saakka, joten seura odottanee hänestä siirtokorvausta. Skyn mukaan osapuolet ovat käyneet ”konkreettisia ja positiivisia” keskusteluja, mutta sopimusta Bayernin kanssa ei ole vielä syntynyt.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🔴 Talks keep progressing between Vincent Kompany and Bayern. He’s really keen on this possibility, Bayern have discussed project with Belgian coach.

Supervisory board approval needed but he’s a strong candidate, as exclusively revealed on Monday.

More to follow.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!