Borussia Dortmund ilmoitti torstaina Edin Terzićin eronneen joukkueen päävalmentajan paikalta.

Terzićin eroilmoitus tuli suurena yllätyksenä, vaikkei joukkueen kausi Mestarien liigaa lukuun ottamatta ollutkaan ruusuilla tanssimista. Dortmund eteni sensaatiomaisesti Mestarien liigan finaaliin, mutta hävisi sen Real Madridille 0-2. 

Saksalaismedian mukaan Terzić ajatui riitoihin Mats Hummelsin kanssa. Kokenut toppari uhkasi jättää jatkosopimuksen tekemättä, jos Terzić jatkaisi joukkueen päävalmentajana. Hetkeä myöhemmin Terzić ilmoitti erostaan seurajohdolle.

Bild kertoo Dortmundin seurajohdon pettyneen pahemman kerran Hummelsin käytökseen. Bildin mukaan Hummels sai joukkueen kääntymään Terzićiä vastaan, jolloin luotsi menetti pukukopin luottamuksen ja joutui jättämään seuran.

Seurajohto ei pitänyt Hummelsin tempusta. Bildin mukaan Dortmund on päättänyt, ettei se tarjoa kokeneelle topparille jatkosopimusta. 

Hummelsin sopimus päättyy kesä-heinäkuun vaihteessa, joten hän jää pian vapaaksi agentiksi.

LUE MYÖS