Cristiano Ronaldoa ei nähdä Portugalin tiistain harjoitusmaaottelussa Huuhkajia vastaan. Päävalmentaja Roberto Martínez on antanut Recordin tietojen mukaan maajoukkueen kapteenille luvan liittyä leiritykseen myöhemmin.

Myöskään keskikenttäpelaaja Ruben Neves ei tule pelaamaan Suomea vastaan.

Al Nassria Saudi-Arabiassa edustava Ronaldo, 39, teki tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 45 otteluun 44 maalia ja syötti 13. 35 osumaa sarjapeleissä iskenyt portugalilaishyökkääjä rikkoi myös Saudi-Arabian liigan yhden kauden maaliennätyksen.

Portugali ja Suomi kohtaavat tiistaina Lissabonissa EM-kisoihin valmistavassa maaottelussa. Portugali pelaa Saksassa pelattavassa EM-turnauksessa F-lohkossa Tshekin, Turkin ja Georgian kanssa.

EM-kisat käynnistyvät 14. päivä kesäkuuta ja päättyvät kuukautta myöhemmin.

LUE MYÖS!