Kesän suurin pelaajasiirto on paketissa.

Kylian Mbappén siirto PSG:stä Real Madridiin on nyt varmistunut. Espanjalaisseura tiedotti verkkosivuillaan, että Mbappé on allekirjoittanut viisivuotisen sopimuksen.

– Unelma käy toteen. Olen niin onnellinen ja ylpeä, kun pääsen unelmieni seuraan, Real Madridiin. Kukaan ei voi ymmärtää, kuinka innostunut olen, Mbappé kirjoitti Instagramissa.

Artikkeli jatkuu Instagram-postauksen jälkeen.

Mbappé, 25, on voittanut urallaan muun muassa maailmanmestaruuden, Ranskan mestaruuden (7) ja Ranskan cupin (4). Mbappé ehti takoa Ranskassa AS Monacolle 60 ottelussa tehot 27+16 ja PSG:lle 308 ottelussa huimat 256 maalia ja 108 maalisyöttöä. Mbappé johtaa PSG:n kaikkien aikojen maalitilastoa.

Ranskan maajoukkueessa Mbappé on pelannut 77 ottelua ja viimeistellyt tehot 46+31. Ranskan maajoukkueessa Mbappé on kaikkien aikojen kolmanneksi paras maalintekijä. MM-kisojen kaikkien aikojen maalitilastossa ranskalainen on vain neljän osuman päässä kärkipaikasta, vaikka ikää on vasta 25 vuotta.

LUE MYÖS