Kylian Mbappé teki tehokkaan paluun jalkapalloviheriölle ensimmäistä kertaa nenämurtumansa jälkeen. Ranskan kapteeni kohtasi lauantaina Paderbornin U21-joukkueen suljettujen ovien takana pelatussa ystävyysottelussa.

Ottelussa pelasivat Ranskan pelaajat, jotka eivät päässeet kentälle perjantain EM-ottelussa Hollantia vastaan. Mbappé, 25, mursi nenänsä törmättyään Kevin Danson olkapäähän Ranskan kisa-avauksessa Itävaltaa vastaan.

Mbappé nähtiin ottelussa vasemmalla laidalla. Tähtihyökkääjä iski ESPN:n tietojen mukaan kaksi maalia ja syötti saman verran osumia Ranskan voittoon päättyneessä ottelussa. Paderbornin joukkue koostui saksalaisseuran U21-pelaajista.

Ottelussa oli kaksi 30 minuutin kestoista puoliskoa.

ESPN:n mukaan Paderbornin nuoria pelaajia oli ohjeistettu välttämään aggressiivisuutta kontakteissa ja kaksinkamppailuissa. Mbappé pelasi mustassa kasvomaskissa, joka tullaan näkemään hänellä myös EM-viheriöillä palatessaan kentälle.

Ranska kohtaa D-lohkon päätösottelussaan tiistaina Puolan. Joukkueella on vain kahdet harjoitukset jäljellä ennen tätä kamppailua.

Mbappén pelaaminen ottelussa on ESPN:n mukaan vielä epävarmaa. Päätös voi venyä viime hetkille.

Ranska ei ole vielä varmistanut jatkopaikkaansa. Maa on tasapisteissä Hollannin kanssa kerättyään kahdesta ottelusta neljä pistettä.

LUE MYÖS!