Lionel Messi valmistautuu parhaillaan kuudenteen Copa América -turnaukseensa Argentiinan maajoukkueen kanssa. Valmistautumisen lomassa pelaajatähti ehti Sport Bildin mukaan vierailla veljenpoikansa Tomásin YouTube-kanavalla paljastamassa yllättävän yksityiskohdan menneisyydestään. Messi kertoo lähetyksessä, kenen pelaajan kanssa hän riiteli kentällä eniten.

– Riitelimme paljon Sergio Ramosin kanssa. Hän oli pelaaja, joka sai minut eniten raivoihini, Messi paljastaa.

Vuosina 2005–2021 argentiinalainen kohtasi FC Barcelonan kanssa Sergio Ramosin ja Real Madridin kokonaiset 44 kertaa. Messi ei kohdannut ketään muuta pelaajaa useammin koko urallaan.

 – Taklasimme toisiamme aina El Clásicossa. Ne pelit olivat intensiivisiä, Messi kertoo.

Messi selviytyi voittajana kaikista Ramosin kanssa käydyistä yhteenotoista. Barça voitti kamppailun 19 kertaa, kun madridilaiset saivat 16 voittoa. Yhdeksän kaksinkamppailua päättyi tasapeliin.

Kesällä 2021 Messi ja Ramos siirtyivät molemmat Paris Saint-Germainiin. Joukkuekavereina kaksikko tuntui joutuvan vähemmän toistensa hampaisiin, ja he voittivatkin Ranskan Ligue 1:n kaksi kertaa.

Myös Ramos on lausunut julkisuuteen mietteitään Messistä. Ollessaan vielä Pariisissa, Ramos kuvaili kokemuksiaan Messin kanssa PSG.TV:lle.

– Kun pelasin Messiä vastaan, opin häneltä paljon. Nyt vain nautin hänen kanssaan pelaamisesta. Hän on paras pelaaja, mitä jalkapallo on koskaan nähnyt.

Nyt Messillä ja Ramosilla saattaa olla taas kohtaaminen kentällä edessään. Viime kesänä nuorisoseuraansa Sevilla FC:hen palannut Ramos on vaihtamassa taas seuraa. Espanjalaisportaali fichajes.netin mukaan yksi kiinnostuneista seuroista on San Diego FC.

Kalifornialaisseura kilpailee ensi kaudella ensimmäistä kertaa MLS:ssä – jossa myös Lionel Messi pelaa Inter Miamin kapteenina.

Lue myös