Real Madridin lauantain Mestarien liigan voitto hyödytti HJK:ta. Los Blancos valloitti turnauksen 15. kertaa seurahistoriassaan 2-0-voitolla Borussia Dortmundista Wembleyllä lauantaina.

Real Madridin voiton myötä HJK nousee Mestarien liigan toisella karsintakierroksella sijoitettujen joukkueiden joukkoon, mikäli helsinkiläisseura selvittää avauskierroksen otteluparinsa, kertoo tilastomies Bert Kassies verkkosivuillaan. UEFA ei ole vielä vahvistanut virallisesti sijoitettujen joukkueiden listaa.

HJK on jo vahvistettu ensimmäiselle kierrokselle sijoitettujen joukkoon. Nousu sijoitettuihin toisellakin kierroksella takaisi ennakkoon heikomman vastustajan kahdella peräkkäisellä karsintakierroksella.

Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen arvonta suoritetaan 18. päivä kesäkuuta. Avausosat ottelupareissa pelataan 9-10. päivä heinäkuuta ja toiset osaottelut viikkoa myöhemmin.

LUE MYÖS!