Skotlannin päävalmentaja Steve Clarke haluaisi kuulla tuomaristolta selityksen, miksi hänen joukkueelleen ei vihelletty pilkkua sunnuntaina Unkaria vastaan.

Clarken ryhmä hävisi Unkarille miesten EM-kisojen viimeisessä lohkopelissään 0-1 ja menetti mahdollisuutensa päästä parhaiden lohkokolmosten joukossa jatkoon.

Skotteja jäi ärsyttämään 79. minuutilla sattunut tilanne, jossa Stuart Armstrong eteni pallon kanssa rangaistusalueelle ja kaatui kontaktissa Unkarin Willi Orbánin kanssa.

Erotuomari Facundo Tello ei kuitenkaan viheltänyt pilliinsä, eikä videotuomari Alejandro Hernández nähnyt syytä puuttua peliin.

– Pelin suurin asia oli pilkkutilanne. Miksei sitä annettu? Tarvitsen vastauksen. Minun on tiedettävä, miksi sitä rangaistuspotkua ei annettu, sanoi Clarke BBC:n mukaan.

– En ymmärrä, miten VAR voi katsoa sitä ja sanoa, ettei se ole rangaistuspotku. Minulla on siitä sanottavaa, mutta pidän rahoistani, sanoi skottivalmentaja viitaten mahdolliseen rangaistukseensa.

Peli vieläpä päättyi Skotlannin kannalta todella katkeralla tavalla, sillä Unkari iski voittomaalinsa lisäajan 10. minuutilla vastahyökkäyksestä.

LUE MYÖS