Belgia ja Slovakia iskivät yhteen maanantaina EM-lopputurnauksen E-lohkon avauskierroksella.

Slovakia järjesti melkoisen yllätyksen voitettuaan Belgian 1-0.

Slovakia siirtyi johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Belgia-vahti Koen Casteels torjui Slovakian ensimmäisen yrityksen, mutta pallo kimposi Casteelsin torjunnasta suoraan Ivan Schranzille, joka laukoi pelivälineen maaliin.

Maanantainen Slovakia-ottelu oli suorastaan painajaismainen Belgian Romelu Lukakulle.

Lukaku sai ottelussa muutaman hyvin laadukkaan maalipaikan, mutta hyökkääjän viimeistely-yritykset epäonnistuivat. Toisella jaksolla Lukaku sai pallon kahdesti maaliin, mutta kummatkin osumat hylättiin. Ensimmäinen hylättiin paitsiona ja jälkimmäinen Loïs Opendan käsivirheenä.

E-lohko potkaistiin käyntiin aiemmin maanantaina, kun Romania voitti Ukrainan peräti 3-0. Lue lisää täältä.

LUE MYÖS