Suomen Cupin puolivälieräparit arvottiin torstaina.

Veikkausliigaan kuluvaksi kaudeksi noussut EIF pudotti keskiviikkona sensaatiomaisesti HJK:n rangaistuspotkuilla ja pelaa puolivälieränkin kotistadionillaan. Tällä kertaa vastaan asettuu toinen kotimaisen jalkapallon jättiläinen, kun KuPS vierailee Tammisaaressa.

Kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä pelaava KPV isännöi Hakaa. KPV pudotti neljännesvälierissä FC Lahden. AC Oulu haastaa SJK:n Seinäjoella.

Suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti Turun derbyyn. FC Inter ja TPS iskevät yhteen puolivälierässä. Kyseessä on ensimmäinen Turun derby miltei neljään vuoteen. Seurat iskivät edellisen kerran yhteen lokakuussa 2020.

Derby on merkattu FC Interin kotiotteluksi. Interin kausi on sujunut ennakko-odotuksiin nähden surkeasti. Interiä ennakoitiin jopa HJK:n suurimmaksi haastajaksi, mutta Vesa Vasaran miehistö on parhaillaan vasta yhdeksäntenä Veikkausliigassa. TPS on kolmantena Ykkösliigassa.

Puolivälierät pelataan keskiviikkona 3.7.

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Olisiko teillä hetki aikaa puhua Miesten Suomen Cupin kaaviosta? 👀🔥

Puolivälierät käyntiin jo ensi viikolla! 🇫🇮🏆

#SuomenCup #Veikkausliiga #Ykkösliiga #Ykkönen

LUE MYÖS