Victor Osimhenin odotetaan poistuvan Napolista kesän siirtoikkunassa.

Napolin päävalmentaja Antonio Conte on todennut julkisuudessa seuran ja Osimhenin sopineen kesäsiirrosta. Napoli myy Osimhenin saadessaan hänestä tarpeeksi hyvän tarjouksen.

Gianluca Di Marzion saamien tietojen mukaan Osimhen ei ole edelleenkään kiinnostunut siirrosta Saudi-Arabiaan, vaan haluaa jatkaa uraansa Euroopan kentillä. Siirtoa Valioliigaan pidetään epätodennäköisenä.

Sen sijaan PSG on kiinnostunut hankkimaan Osimhenin. PSG yrittää päästä eroon Randal Kolo Muanista hankkiakseen Osimhenin uudeksi ykköskärjekseen. PSG maksoi viime kesänä noin 90 miljoonaa euroa Kolo Muanista, mutta ranskalaiskärjen päättynyt kausi oli melkoinen pettymys.

Di Marzion mukaan Napolin tavoite on hankkia Romelu Lukaku korvaamaan seurasta poistuvaa Osimhenia. Tunnettu toimittaja paljastaa Napolin ja Lukakun päässeen jo yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Lukaku pelasi viime kauden lainalla AS Romassa, eikä hän kuulu nykyisen seuransa Chelsean suunnitelmiin. Chelsea haluaa myydä Lukakun kesän aikana.

LUE MYÖS