Copa América on edennyt pudotuspelivaiheeseen.

Argentiina ja Ecuador kohtasivat toisensa varhain perjantaiaamuna pelatussa puolivälieräottelussa. Varsinainen peliaika päättyi lopulta 1-1-tasapeliin, ja Argentiina eteni rangaistuspotkuilla välieriin.

Argentiina oli jo matkalla välieriin, sillä se johti ottelua vielä lisäajalla. Lisandro Martínez oli vienyt Argentiinan johtoon avausjaksolla. Ecuador nousi kuitenkin lisäajalla tasoihin. Kevin Rodríguez puski pallon komeasti ohi Argentiinan maalia vartioineen Emi Martínezin.

Copa Américassa ei pelata jatko-otteluita, vaan peli etenee tasatuloksessa välittömästi rangaistuspotkukilpailuun. Martínez nousi tuttuun tapaan Argentiinan sankariksi torjuttuaan kaksi rangaistuspotkua.

Argentiinan kapteeni Leo Messi epäonnistui yrityksessään chipattuaan pallon ylärimaan.

Puolivälierät jatkuvat varhain lauantaiaamuna, kun Venezuela ja Kanada ottavat mittaa toisistaan. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä luvassa on loput kaksi puolivälieräottelua. Kolumbia kohtaa Panaman ja Brasilia Uruguayn.

LUE MYÖS