Huuhkajista tuttu toppari Daniel O’Shaughnessy palaa Veikkausliigan HJK:hon.

O’Shaughnessy, 29, on solminut Klubin kanssa sopimuksen, joka kattaa tämän ja ensi kauden.

Hän edusti HJK:ta jo juniorivuosinaan ennen kuin lähti ensimmäistä kertaa ulkomaille kiertämään seuroja Ranskassa, Englannissa ja Tanskassa.

O’Shaughnessy palasi HJK:hon vuosiksi 2018-2021 ja voitti tuolloin kolme Veikkausliigan mestaruutta, viimeisen niistä kapteenina. Edelliset kaksi ja puoli vuotta hän on edustanut Karlsruhea, mutta hän pystyi loukkaantumisten takia pelaamaan Saksassa vain 15 ottelua.

HJK:n mukana O’Shaughnessy on ehtinyt harjoitella reilut kaksi viikkoa. Hän on välittömästi joukkueen käytettävissä ja nousee suoraan kapteenistoon mukaan.

– Kuntoutuksessa meni tietenkin pidempään kuin toivoin, mutta nyt tuntuu hyvältä. On kiva olla taas täällä, ja innolla odotan, että pääsen taas pelaamaan, kommentoi O’Shaughnessy Klubin sivuilla.

– Treeneissä on ollut hyvä meininki. Tulokset ovat olleet hyviä, ja siten fiilis joukkueessakin hyvä. Sitä lähdetään jatkamaan. Oma kroppa tuntuu hyvältä, ja heti kun valmentajat näkevät, että pystyn auttamaan jengiä, olen valmis pelaamaan. Eli toivottavasti mahdollisimman nopeasti.

HJK kertoi maanantaina myös, että toppari Michael Boamah, 21, on solminut kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen, joka sisältää option kaudesta 2027. Toppari Andreas Vaher, 20, taas siirtyy HJK:sta virolaiseen FC Floraan.

Lisäksi hyökkääjä Kai Meriluoto, 21, on palannut lainapestinsä päätyttyä puolalaisesta Stal Mielecistä HJK:n vahvuuteen.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Daniel O’Shaughnessy palaa HJK:hon 🔥

”Dani” liittyy joukkueen kapteenistoon ja on saman tien valmennuksen käytettävissä.

Toppari kertoo katsoneensa Saksassa ”käytännössä kaikki” Klubin pelit. 💙🤍

Lue lisää 👉🏻 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Veikkausliiga

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
𝗧𝗲𝗿𝘃𝗲𝘁𝘂𝗹𝗼𝗮 𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹 𝗢'𝗦𝗵𝗮𝘂𝗴𝗵𝗻𝗲𝘀𝘀𝘆 🤝

#HJK #Veikkausliiga

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS