Alphonso Davies on jättämässä Bayern Münchenin kesän siirtoikkunassa.

Kickerin saamien tietojen mukaan Bayern veti jatkosopimustarjouksensa pois pöydältä ja valmistautuu myymään Daviesin.

Bayern käyttää merkittävästi rahaa hankintoihin siirtoikkunassa ja seuran on siten myös myytävä omia pelaajiaan.

Daviesin nykyinen sopimus Bayernin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Osapuolet neuvottelivat puolentoista vuoden ajan uudesta jatkosopimuksesta, mutta Bayern ei ole missään vaiheessa näyttänyt vihreää valoa laitapuolustajan suurille palkkavaatimuksille.

Madridilaislehti AS:n mukaan Real Madrid on kiinnostunut hankkimaan Daviesin kesän aikana. Real Madridin on kuitenkin myytävä Ferland Mendy saadakseen tilaa Daviesille. Mendyn sopimus päättyy ensi kauden jälkeen ja seura on valmis luopumaan laitapuolustajastaan.

Davies, 23, on edustanut Bayernia viiden ja puolen vuoden ajan. Davies on juhlinut Bayernin kanssa muun muassa viidesti Bundesliigan mestaruutta ja kertaalleen Mestarien liigan voittoa.

LUE MYÖS