Jude Bellingham saattaa joutua miesten EM-kisojen jälkeen sivuun kuukausiksi. Englannin supertähden olkapää joudutaan mahdollisesti leikkaamaan turnauksen päätyttyä.

Relevo uutisoi Bellinghamin, 21, pelanneen puolikuntoisena. Vaiva vasemmassa olkapäässä ei ollut ehtinyt täysin parantua ennen kisoja.

Bellinghamin seura Real Madrid aikoo tehdä päätöksen keskikenttäpelaajansa vamman hoitamisesta kisojen jälkeen. Jos leikkaus tarvittaisiin, englantilainen joutuisi Relevon mukaan kahdeksi kuukaudeksi sivuun.

Bellingham on käyttänyt pelatessaan olkapääsuojaa ja joutunut turvautumaan särkylääkkeisiin kivun lieventämiseen. Hän loukkasi olkapään alun perin marraskuun alun La Liga -ottelussa Rayo Vallecanoa vastaan. Bellingham palasi tuolloin kentälle muutaman pelin lepuutuksen jälkeen.

Bellingham ja Englanti jahtaavat sunnuntaina maan historian ensimmäistä Euroopan mestaruutta Saksassa. Finaalissa vastassa on Espanja.

LUE MYÖS!