Argentiina eteni tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Copa Américan finaaliin. 

Argentiina voitti välierissä Kanadan 2-0. Argentiina kohtaa finaalissa joko Uruguayn tai Kolumbian, jotka kohtaavat toisensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. 

Leo Messi iski turnauksen avausmaalinsa osuttuaan Kanadaa vastaan.

Messillä on mahdollisuus voittaa uransa toinen Copa Américan mestaruus. Argentiina kruunattiin turnauksen voittajaksi kesällä 2021. Tuolloin Argentiina voitti finaalissa Brasilian.

Messi, 37, tiedostaa pelaavansa uransa viimeisiä maaotteluita.

– Nautimme tästä koko joukkueen voimin. Ei ole helppoa päästä jälleen uuteen finaaliin. Taistelemme jälleen mestaruudesta. Se on todella vaikeaa ja meidän on käytettävä tämä mahdollisuus hyväksi. Elän tätä samalla tavalla kuin edellisiäkin turnauksia. Nautin paljon ja tiedostan, että nämä ovat viimeisiä taistelujani.

Messin mukaan meneillään oleva Copa América on ollut selvästi haastavampi kuin aiemmat turnaukset.

– Tämä on ollut todella vaikea turnaus, koska tämä on ollut tasaisempi kuin koskaan aiemmin. Kentät ovat olleet huonoja, sääolosuhteet hyvin haastavia ja vastustajamme ovat olleet vaikeita. Sitä on juhlittava, että pääsimme taas finaaliin. Kyse on neljännestä peräkkäisestä finaalista. Nautimme tästä hetkestä ja toivomme, että finaali päättyy samalla tavalla kuin edellinenkin.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Lionel Messi avasi maalitilinsä tämän vuoden Copa Americassa ohjaamalla 2-0-maalin Kanadaa vastaan. 🔥

Maali jäi myös ottelun viimeiseksi ja Argentiina finaaliin, jossa se kohtaa joko Uruguayn tai Kolumbian!

#copaamericafi

LUE MYÖS