Uruguay pudotti Brasilian Copa Américasta varhain sunnuntaiaamuna. Uruguay voitti puolivälierän lopulta rangaistuspotkuilla. Lue lisää täältä.

Ennen ottelua Brasilian Andreas Pereira piikitteli Uruguayn maajoukkuetta. Pereiran mukaan Brasilialla on sellainen joukkue, josta Uruguay voisi vain haaveilla.

– Meidän keskikenttämme on todella hyvä. Kaikki pelaavat Valioliigassa ja ovat äärimmäisen laadukkaita pelaajia. Jos katsomme pelaajalistaa nimi nimeltä, on meillä sellainen joukkue, josta Uruguay voi vain haaveilla. Jos ihmisten mielestä Uruguay on voittajasuosikki, niin antaa olla vaan. Voitamme pelin joka tapauksessa, Pereira sanoi.

Uruguayn Luis Suárez vastasi Pereiralle puolivälieräottelun jälkeen.

– Puhuaksesi Uruguaysta on sinun osoitettava hieman enemmän kunnioitusta ja tietää, millainen historia meillä on. Ihan kuin meillä olisi pelaajia, jotka haluaisivat pelata Brasilian maajoukkueessa. Se, kuka sanoi tuon kommentin oli Giorgian de Arrascaetan (Uruguayn kisapelaaja) vaihtomies Flamengossa, joten voitte vain kuvitella, miltä meistä tuntui kuulla tuollaisia kommentteja, Suárez nauroi.

Copa Américan välierät pelataan ensi viikolla. Uruguay kohtaa Kolumbian ja Argentiina Kanadan.

LUE MYÖS