Copa Américan puolivälierät pelattiin loppuun lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Uruguay pudotti Brasilian ja eteni kisojen välierävaiheeseen. Uruguay voitti Brasilian lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Varsinainen peliaika päättyi maalittomana, jonka jälkeen mentiin rangaistuspotkuihin. Brasilian neljästä vetäjästä vain kaksi sai pallon ohi Uruguay-vahti Sergio Rochetin. Éder Militão ja Douglas Luiz epäonnistuivat yrityksissään.

Uruguay kohtaa välierissä Kolumbian, joka murskasi Panaman tyylipuhtaasti 5-0. James Rodríguez teki yhden maalin ja syötti kaksi. Kolumbian kapteeni pelaa hienoa turnausta. Neljään otteluun on syntynyt maali ja viisi maalisyöttöä.

Argentiina ja Kanada iskevät yhteen toisessa välieräparissa. Välierät pelataan ensi viikon keskiviikkona ja torstaina.

LUE MYÖS