HJK kohtaa Veikkausliigassa KuPS:n Helsingissä.

HJK johtaa sarjaa ja on hävinnyt vain yhden 11 ottelustaan, tosin juuri KuPS:ia vastaan vieraissa vajaa kuukausi sitten.

HJK näytti olevansa herra ja hidalgo sarjassa kaatamalla edellisessä pelissä sarjassa toisena olevan SJK:n vieraana 2-1-lukemin. Hallitsevan mestarin esitykset eivät kuitenkaan ole olleet mitenkään ylivoimaisia, mutta tämä ei vaivaa päävalmentaja Mika Lehkosuota.

– Tärkeintä on, että olemme pystyneet voittamaan tiukkoja ja vaikeita otteluita. Se kertoo joukkueen henkisestä vahvuudesta ja valmiudesta. Olemme keränneet kauden ensimmäisen kolmasosan aikana tarpeeksi pisteitä, mikä on ehdottoman tärkeää, Lehkosuo kommentoi seuran kotisivuilla.

Aiempi KuPS-ottelu oli vaisu HJK:lta, kun isännät pitivät oman pään tiiviinä.

– KuPS oli edellisessä ottelussamme meitä tehokkaampi ja se ratkaisi heille voiton. Heidän viime aikojen heikompi tuloksellinen jakso ei saa hämätä meitä, sillä KuPSilla on kyllä erittäin laadukas ja iskukykyinen joukkue.

HJK:n kokoonpanoon palaa perjantaina edellisistä otteluista sivussa olleet Formose Mendy ja Ousman Jallow.

Sivussa ovat puolestaan reisivammoista kärsivät Nikolai Alho ja Gideon Baah sekä lihasvammasta kärsivä kapteeni Markus Heikkinen. Alho ja Heikkinen palannevat harjoitusvahvuuteen ensi viikolla ja Baah on sivussa 2-3 viikkoa.

Illalla pelataan toinenkin ottelu, kun RoPS isännöi avausvoittoaan yhä hakevaa VPS:ää.