Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki ei usko kollegansa Berat Sadikin siirtyvän ensi kaudeksi Glasgow´hun.

Sadikin sopimus sveitsiläisen FC Thunin kanssa umpeutuu kesällä, jolloin loistavan kauden pelannut suomalaishyökkääjä pääsee vaihtamaan maisemaa ilmaiseksi. Ottajia 12 liigamaalia viime kaudella iskeneelle Sadikille pitäisi olla riittämiin.

Sadik on yhdistetty huhuissa lähinnä Saksaan, mutta villeimmät puheet ovat vieneet herraa skotlantilaisjätti Celticiin. Seuraan, jonka sopimuspelaajiin myös Pukki vielä lukeutuu.

– En tiedä niistä Beratin huhuista, että ovatko ne ihan totta, Pukki sanaili SuomiFutis-sivustolle keskiviikkona.

Joka tapauksessa Pukki uskoo Sadikin löytävän uuden seuran helposti.

– Beratilla on hieno tilanne. Hän on ilmainen ja pelannut loistokauden, Pukki muistuttaa.

Missä Pukki-partyt ensi kaudella?

Myös Pukin tilanne ensi kaudeksi on auki. Huuhkaja-kärki pelasi viime kauden lainalla Bröndby IF:n riveissä Tanskassa. Kausi meni hyvin, ja Bröndby haluaisi tiettävästi hankkia hänet omakseen.

Vain kauppahinta saattaa olla ongelma.

– Bröndbyn kanssa on vielä auki tilanne. Siellä on keskusteluita. Näillä näkymin olisin menossa Celticin pre-seasonille, Pukki valottaa.

Pukin tilanne selvinnee kesän mittaan. Lähes varmaksi uskaltaa väittää, ettei Glasgow´ssa viiletä ensi kaudella kärkipari Pukki-Sadik, kuten taannoin HJK:ssa.

– Katsotaan nyt menenkö itse sinne takaisin. Ei varmasti olisi paras ratkaisu. Toivottavasti löytyy jotain muuta, Pukki totesi mahdollisesta paluustaan skottijättiin.

Jaakko Käyhkö
Twitter: @JaakkoKayhko