© Kuva: Getty Images

Venäläislehdeltä kova uutispommi: Roman Eremenkoa epäillään kokaiinin käytöstä!

Pietarilainen lehti Interesant on viritellyt melkoisen uutispommin, jonka mukaan Roman Eremenkoa epäillään kokaiinin käytöstä!

Huuhkajien ja Moskovan TsSKA:n tähtipelaaja on UEFA:n kurinpitovaliokunnan määräämässä 30 päivän futispannassa. MTV Sportin mukaan Eremenko olisi antanut positiivisen dopingnäytteen.

Interesantin mukaan Eremenko jäi kiinni dopingtestissä Bayer Leverkusenia vastaan käydyn Mestarien liigan pelin jälkeen. Testissä löytyi Interesantin mukaan merkkejä kielletyn aineen käytöstä, joka on lehden saaman tiedon mukaan mahdollisesti kokaiini.

TsSKA:n presidentti Jevgeni Giner ei suostunut kommentoimaan Interesantille lehden saamaa tietoa.

Lue Eremenkon tapauksesta lisää tästä seurantalinkistämme.

  • Pena123

    Uutispommi??? Tuohan oli jo jonkun asiantuntijan mielestä kaikkein paras vaihtoehto. Jos saa 30 päivän väliaikaisen kilpailukiellon, niin käytännössä kyse on kielletyistä aineista tai tulosmanipulaatiosta. Kielletyissä aineissa suoritusta parantavat olisi huijaamista, mutta bilehuumeet ovat kuitenkin vain raskaita huveja. Eli vaihtoehdot oli kannabis, kokaiini tai ekstaasi. Joka tapauksessa kilpailukieltoa on tulossa… Vuonna 1990 eräs jalkapalloilija sai kokaiinista 15kk.