FC Lahden 19-vuotias hyökkäyksen monitoimipelaaja Jussi Länsitalo debytoi Veikkausliigassa viime kaudella, tehden kaksi maalia 15 pelaamassaan ottelussa.

Tällä kaudella hänen tavoitteensa on saada lisää arvokasta pelikokemusta.


Jussi Länsitalo

Ura Veikkausliigassa
Kaudet: 2
Ottelut: 16
Maalit: 3

Pelaajakortti: Veikkausliiga

Millaisin miettein olet lähtenyt Veikkausliiigakauteen?

Positiivisin miettein ehdottomasti. Peliaikaa haluaisin lisää ja talvikauden perusteella sitä olisi tulossakin enemmän. Ensimmäisessä pelissä Jaroa vastaan tuli vastuuta, niin siltä kantilta näyttää hyvältä.

Millainen joukkue FC Lahdella on mielestäsi kasassa?

Joukkuehenki on ollut todella hyvä. Meillä on joukkueessa hyvä sekoitus pelaajia nuoremmasta ja vanhemmasta päästä.

Avausottelussa hävisitte Jarolle kotikentällä 1-3. Se ei kuitenkaan tainnut jättää negatiivisia olotiloja jatkoa ajatellen?

Ei tietenkään. Ekan puoliajan pelasimme todella hyvin ja se jäi harmittamaan, että vastustaja teki oikeastaan kahdesta ainoasta paikastaan maalit. Hallitsimme muuten ja pyöritimme peliä, mutta emme vain saaneet tulosta aikaiseksi.

Toinen puoliaika oli taas meiltä huonompi, mutta myös olosuhteilla oli oma merkityksensä pelin kulkuun. Räntäsade teki pelaamisesta todella raskasta, vaikka sama juttu päti tietenkin myös vastustajaan. Jaro teki sen minkä teki todella hyvin.

Sunnuntaina kohtaatte vieraskentällä KuPS:n. Miten siihen peliin lähdetään?

Hyvillä mielin lähdetään kuitenkin Kuopioon. Jos saadaan samanlainen peli aikaiseksi kuin ensimmäisellä puoliajalla, niin hyvä siitä tulee.

Jussi Länsitalo

FC Lahden 19-vuotias hyökkäyksen monitoimipelaaja Jussi Länsitalo debytoi Veikkausliigassa viime kaudella, tehden kaksi maalia 15 pelaamassaan ottelussa. Tällä kaudella hänen tavoitteensa on saada lisää arvokasta pelikokemusta.

Millaisin miettein olet lähtenyt Veikkausliiigakauteen?

– Positiivisin miettein ehdottomasti. Peliaikaa haluaisin lisää ja talvikauden perusteella sitä olisi tulossakin enemmän. Ensimmäisessä pelissä Jaroa vastaan tuli vastuuta, niin siltä kantilta näyttää hyvältä.

Millainen joukkue FC Lahdella on mielestäsi kasassa?

– Joukkuehenki on ollut todella hyvä. Meillä on joukkueessa hyvä sekoitus pelaajia nuoremmasta ja vanhemmasta päästä.

Avausottelussa hävisitte Jarolle kotikentällä 1-3. Se ei kuitenkaan tainnut jättää negatiivisia olotiloja jatkoa ajatellen?

– Ei tietenkään. Ekan puoliajan pelasimme todella hyvin ja se jäi harmittamaan, että vastustaja teki oikeastaan kahdesta ainoasta paikastaan maalit. Hallitsimme muuten ja pyöritimme peliä, mutta emme vain saaneet tulosta aikaiseksi.

– Toinen puoliaika oli taas meiltä huonompi, mutta myös olosuhteilla oli oma merkityksensä pelin kulkuun. Räntäsade teki pelaamisesta todella raskasta, vaikka sama juttu päti tietenkin myös vastustajaan. Jaro teki sen minkä teki todella hyvin.

Sunnuntaina kohtaatte vieraskentällä KuPS:n. Miten siihen peliin lähdetään?

– Hyvillä mielin lähdetään kuitenkin Kuopioon. Jos saadaan samanlainen peli aikaiseksi kuin ensimmäisellä puoliajalla, niin hyvä siitä tulee.