Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko oli yhtä hymyä IFK Mariehamnista otetun 4-0 voiton jälkeen. Jaro nappasi maukkaan revanssin IFK:sta ja Eremenkon mukaan lisämaalejakin oli tarjolla.

– Ottelu kestää 90 minuuttia ja lisäajan. Pelasimme pelin loppuun ja teimme maaleja. Meillä oli paikkamme useampaankiin maaliin. Vastustajalla ei ollut ottelussa sellaisia paikkoja kuin mitä me tuhlasimme. Pistimme vastustajan juoksemaan pallon perässä läpi ottelun ja se näkyi heidän pelissään lopussa, Eremenko totesi Jaron sivuilla ottelun jälkeen.

Eremenkon kollega Pekka Lyyski harmitteli joukkueensa esitystä etenkin ensimmäisellä puoliajalla.

– Emme olleet ollenkaan mukana ensimmäisellä puoliajalla. En tiedä missä me olimme. Toisella puoliajalla loimme tarvittavat paikat tasoitukseen, mutta tulosta ei tullut. Loppu oli sitten mitä oli. Tätä tapahtuu jalkapallossa, Lyyski kuittasi tappion.

//