HJK hävisi FC Schalke 04:lle masentavasti 1-6 ja putosi jalkapallon Eurooppa-liigan lohkovaiheesta. HJK romahti toisella puoliajalla täysin. Joukkueen päävalmentaja Antti Muurinen katsoi Schalken saaneen kaksi perusteetonta rankkarimaalia, joihin ottelu osaltaan ratkesi.

– Mun mielestä meillä oli erittäin hyvää hyökkäyspeliä ensimmäisellä puoliajalla. Vastustaja sai sitten kaksi käsittämätöntä rangaistuspotkumaalia. Sen jälkeen on mahdotonta pärjätä tuollaista joukkuetta vastaan. Tuntuu kohtuuttomalta, Muurinen sanoi YLE:n tv-haastattelussa.

HJK:n puolustuspeli oli toisella puoliajalla divaritasoa ja sen myönsi myös vastuuvalmentaja Muurinen. On suorastaan käsittämätöntä, että HJK väsyi jälleen fyysisesti.

– Toisella puoliajalla väsyttiin. Puolustuspeli toimi ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla se ei ollut hyvää. Tän tasoisia pelejä me pelataan niin vähän. Tuon tason kavereilla, joita oli vastassa, on paljon enemmän rutiinia, Muurinen sanoi.

//