SuomiFutis.com uutisoi jo torstaina (lue uutinen), että kaikki merkit viittaavat Lauri Dalla Vallen debyyttiin Skotlannin pääsarjassa. Ja lauantaina se toteutui, kun Suomen lupaavimpiin hyökkääjiin kuuluva Dalla Valle marssi hänen uuden seurajoukkueensa Dundee Unitedin avauskokoonpanoon Peter Enckelmanin St. Johnstonea vastaan vieraissa.

Dalla Valle merkkautti täydet minuutit (samoin Enckelman) kiihkeässä matsissa, joka päättyi lopulta 3-3. St. Johnstone oli johtanut 3-1, mutta lopussa Gary Mackay-Steven ja Gavin Gunning tasoittivat 3-3:een. Dalle Valle ei maalinteossa onnistunut. Dundeen manageri Peter Houston piti saavutettua pistettä vähintäänkin ansaittuna.

– Mielestäni se oli ansaittu tasapeli ja todennäköisesti, kun teimme 3-3, olisi meillä ollut mahdollisuus voittaa, Houston sanoo Teamtalkille.

//