Valkeakosken Haka haki maukkaan vierasvoiton Kuopion Palloseurasta Veikkausliigan perjantain ainoassa taistossa. Haka nappasi täyden pistepotin maalein 2-1. Haka jatkaa liigassa kuudentena, kun taas KuPS majailee sarjan kolmanneksi viimeisenä.

Ottelun avausjakso oli maaliton, mutta toisella puoliskolla alkoi tapahtua. Avausmaalin laukoi Hakan Pekka Sihvola 63. minuutilla Jaakko Juutin esityöstä. Kymmenen minuuttia Sihvolan maalista karkasti Haka jo kahden maalin johtoon, kun tuore HJK-laina Kastriot Kastrati onnistui maalinteossa.

KuPS kuitenkin nousi välittömästi peliin mukaan, kun Ilja Venäläinen iski 1-2-kavennuksen. KuPS pääsi ampumaan vielä rankkarin 83. minuutilla, mutta maalia ei syntynyt. KuPS jäi siis jälleen kotikentällään ilman pisteitä.

Veikkausliiga perjantaina:
KuPS-Haka 1-2 (0-0), 0-1 Pekka Sihvola (63.), 0-2 Kastriot Kastrati (74.), 1-2 Ilja Venäläinen (75.)

//