RoPS oli jopa hetken kiinni yllätyspisteissä Turussa, mutta sitten realiteetit astuivat peliin TPS:n marssiessa voittoon. Turkulaiset voittivat perjantain ottelun parastaan helposti maalein 2–1 (0–0). Päävalmentajadebyyttinsä rovaniemeläisten edessä tehnyt Matti Hiukka kiitteli joukkueensa taistelutahtoa.

– Emme tulleet tänne hallitsemaan peliä vaan iskemään vastaiskuista ja sitä kautta tekemään pelistä TPS:lle vaikean. Onnistuimmekin tavoitteissa kiitettävästi olosuhteisiin nähden, vaikka kaksi maalia erikoistilanteista tietenkin kaivertaa mieltä, Hiukka kertaa seuransa kotisivuilla.

Vaikka pisteet ovat tiukassa, ei päävalmentaja haihattele lukuisten vahvistuksien perään – täsmäostot ovat toki tervetulleita.

– Varsinaista pelaajarallia en joukkueeseen halua. Mutta jos 1–2 selkeää vahvistusta jostain löytyy, olemme totta kai kiinnostuneita. Uskon meidän kuitenkin taistelevan tällä joukkueellakin menestyksekkäästi sarjapaikasta, Hiukka linjasi.

//