Tanskan toiseksi korkeimmalla tasolla Esbjergin riveissä pelaava Lukas Hradecky aloittaa Huuhkajien maalipuiden välissä Latviaa vastaan. Hradecky saa loistavan näyteikkunan, sillä katsomossa istuu todennäköisesti myös useita Esbjergia isompien seurojen tarkkailijoita.

– Tämä on hyvä näytönpaikka minulle Latviaa vastaan, koska ikinä ei tiedä kuka katsomossa istuu. Voi olla, että siirto tulee, mutta luultavasti jään Esbjergiin, Hradecky kertoo MTV3:lle.

Hradecky on siinä mielessä hyvässä tilanteessa, että mies on Esbjergin selkeä ykkösvahti. Seuralla ei ole kuin yksi tavoite tällä sesongille.

– Esjberg halusi pitää minut seurassa ja meidän ainoa tavoite on nousta takaisin pääsarjaan. Ehkä Tanskan ykkösdivari ei ole optimaalisin, mutta ainakin saa pelata. Haluan vain näyttää, että pystyn pelaamaan. Sitten on taas uudet ajat toivottavasti edessä.

//