Roman Eremenkon kohua aiheuttanut miljoonasiirto ei ollut Kiovan Dynamon päävalmentaja Juri Seminin mieleen, sillä Semin olisi ehdottomasti halunnut pitää kultakimpaleensa. Valmentajan palapelissä Romanin rooli oli sen verran suuri, mikä jättää ammottavan aukon Dynamon keskikentälle. Romanin isä, Alexei Eremenko, vahvistaa asian.

– Rubin on yksi johtavimmista joukkueista Venäjällä. Romanin on otettava seuraava askel uralla, mutta Alexei yrittää taas todistaa taitonsa Venäjällä. Heillä on yksi agentti, joka teki hyvää työtä, isä-Eremenko kertaa siirtoja SportsDailylle.

– En voi sanoa, että neuvottelut olivat vaikeat. Joitain hankaluuksia ilmeni, sillä Juri Semin olisi halunnut pitää Romanin Dynamossa. Hän on kuitenkin kuulunut runkomiehistöön. Mutta kaiken kaikkiaan kaikki meni hyvin.

//