HJK:sta Sveitsin Young Boysiin matkannut Juhani Ojala on sopeutunut uuteen ympäristöön ongelmitta. Puolustajalupaus asuu toistaiseksi hotellissa, mutta seura etsii hänelle koko ajan asuntoa.

– Joukkue on ottanut minut todella hyvin vastaan. Seura hoitaa kaikki asiat sovitusti, joten alku on sujunut kaikin puolin loistavasti. En ole vielä ehtinyt juurikaan keskustella valmentajamme (Christian Gross) kanssa, mutta sekin aika koittaa vielä, Ojala kertaa tapahtumia OrsaSportille.

Ojala myöntää, että harjoittelussa on kovempi tempo kuin mihin hän tottui HJK:ssa. Young Boys harjoittelee ennen kotipelejään tekonurmella ja ennen nurmella pelattavia vierasotteluja luonnonnurmella. Seuran kotistadionilla Stade de Suissella on tekonurmialusta.

– Treenioloissamme ei ole todellakaan valittamista. Nautin muutenkin joukkueen harjoittelusta, sillä ryhmä on täynnä taitavia pelaajia, jotka liikkuvat paljon ja pitävät myös pallon liikkeessä. Treeneissä on oltava koko ajan hereillä.

//