Suomalaisfutari Carl Jenkinson luuti täydet 90 minuuttia oikeana puolustajana, kun Arsenal eteni Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Arsenal voitti Udinesen 2-1 ja eteni jatkoon yhteismaalein 3-1.

Helpolla Arsenalin voitto ei tullut, sillä Udinese meni Antonio Di Natalen puskulla 1-0 -johtoon. Toisella puoliajalla Robin van Persie tasoitti 1-1:een, mutta Udinese sai vielä toivoa, kun sille tuomittiin rankkari. Arsenalin maalivahti Wojciech Szczesny kuitenkin torjui Di Natalen vedon. Ottelun ratkaisi Theo Walcott laukomalla Arsenalin 2-1 -johtoon ja voittoon.

Jenkinson on ainoa suomalainen, joka selviytyi tänä vuonna Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Pelatessaan hänestä tulee 34. suomalainen Mestarien liigan lohkovaiheessa.