Suomalais-englantilainen Carl Jenkinson pelasi tuttuun tapaan täydet 90 minuuttia, kun Arsenal haki Udinesen vieraana Mestarien Liigan lohkovaiheeseen oikeuttavan tuloksen.

Jenkinson pelasi oikeana puolustajana jo selkeästi paremmin kuin viime viikonlopun tappiomatsissa Liverpoolia vastaan. Nuorukaisen otteita ei leimannut enää hermostuneisuus. Udinese-voitto oli Arsenalille kaikin puolin makea, sillä viime aikojen otsikoita ovat värittäneet lähinnä Cesc Fabregasin ja Samir Nasrin lähdöt.

– Jos olen rehellinen, niin olen hieman sanaton. Olen ikionnellinen kundien, seuran ja fanien puolesta. Meillä on ollut hieman tuskaa viime aikoina ja tämä voitto on massiivinen. Se osoitti, kuinka yhtenäisä me olemme. Olen vain iloinen, että osoitimme yli 90 minuutin ajan, kuinka hyviä olemme. Saimme tarvitsemamme voiton ja olemme Mestarien liigassa, jossa meidän kuuluu olla, Jenkinson sanoi Arsenal Playerille.

//